Manisa Şehir Hastanesi’nde Acil Servis Ziyareti
14 Ekim 2024

Manisa Şehir Hastanesi’nde Acil Servis Ziyareti

İl Sağlık Müdürü ve Sağlık Yöneticileri Manisa’da

Manisa, sağlık hizmetleri alanında önemli bir ziyarete ev sahipliği yaptı. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. F. Neslim Yağlı ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Leyla Arıcı, Manisa Şehir Hastanesi’nin Acil Servisi’ni ziyaret etti. Ziyaretin amacı, acil serviste sunulan sağlık hizmetlerinin durumu hakkında bilgi almak ve çalışanlarla fikir alışverişinde bulunmaktı.

Çalışanların İhtiyaçları ve Önerileri Dinlendi

Sağlık yöneticileri, hastanenin acil servisindeki süreçleri gözlemleyerek çalışanların ihtiyaçları ve önerileri hakkında görüşlerini aldı. Bu tür ziyaretlerin sağlık alanındaki faaliyetlerin geliştirilmesinde büyük önem taşıdığı ifade edildi. Ayrıca, sağlık çalışanlarına olan destek ve motivasyonun artırılması gerektiği vurgulandı.

Acil Servis Hizmetlerinin Geliştirilmesi

Ziyaret sırasında sağlık yöneticileri, acil servisteki hizmet kalitesini artırmak için gerekli adımların atılacağını belirtti. Acil servislerde yaşanan sorunların çözümü için çalışanlarla işbirliği içinde olunacağına dair söz verildi.

Haber Linki: