14 Mart Tıp Bayramı
03 Eylül 2019

MANİSA ŞEHİR HASTANESİ’NDE TIP BAYRAMI RESEPSİYONU DÜZENLENDİ

Manisa İl Sağlık Müdürlüğü organizasyonu ve Manisa Şehir Hastanesi ev sahipliğinde Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında bir resepsiyon düzenledi. Düzenlenen resepsiyona Manisa Valimiz Sayın Ahmet DENİZ, sağlık çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Resepsiyonda İl Sağlık Müdürümüz Dr. Necip YEMENİCİ’yi vekaleten Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Leyla ARICI konuşma yaparak 14 Mart Tıp Bayramı hakkında bilgi verdi.

Valimiz Sayın Ahmet Deniz konuşmasında başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlayarak, ”Türkiye son yıllarda sağlık alanında çok ciddi bir değişim ve dönüşüm yaşıyor, bunun göstergesi de bu hastanemiz. Gerçekten pırıl pırıl adeta beş yıldızlı otelden daha konforlu. Ama hekimlerimizin, hemşirelerimizin, tüm çalışanlarımızın güler yüzlü, gece gündüz demeden, gönülden, yürekten sevda ile çalışmaları daha kıymetli. Hastaneleri dolaşıyorum hastalar, hasta yakınları sizlere dua ediyorlar. Hem onlar hem de Manisalılar adına hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından Manisa Şehir Hastanesi tanıtım sinevizyonu yayınlandı.

Resepsiyon Güzel Sanatlar Lisesinin öğrencileri müzik dinletisi ile devam etti

• paylas_1.JPG