"Bu Şehrin Geceleri" Fotoğraf Sergisi
17 Mart 2021

Hastanemiz bünyesinde bir yıldır faaliyet gösteren Manisa Şehir Hastanesi Fotoğraf Topluluğu’nun “Bu Şehrin Geceleri” isimli Manisa gecelerini fotoğraflayan sergisi 14 Mart Tıp Bayramı’na ithafen sanatseverlerle buluştu.
Murtaza Parvizi, Dönüş Özlem Akçay, Soner Güler, Kübra Karabayrak, Şükran Öztürk, Abdullah Coşkun, Olcay Ak Nalbant, Onur Öngider ve Tülay Gökmen
fotoğraflarıyla katıldığı bu şehrin geceleri serginin hazırlanmasında Uzm. Dr. Sinan UYGUN eğitmen ve uygulatıcı olarak görev alırken dijital düzenlemesi önceki sergide olduğu gibi fotoğraf ve photoshop öğretmeni Özgün Özer tarafından yapıldı.

Tümü sağlık çalışanlarından oluşan fotoğraf topluluğu 1.5 aylık kısa bir sürede çeşitli tekniklerle Manisa'da daha önce yapılmamış ve gece fotoğraflarından oluşan bir sergi ile fotoğraf severler huzuruna çıktı. Sergi yoğun bir ilgiyle karşılandı.
Manisa Şehir Hastanesi Ana Giriş alanında yapılan sergimize Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Levent Dinçer, Başkan Yardımcıları Dr. Osman Bayık, Erhan İnce, Hüseyin Kesgin, Acil Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Dr. Suat Özçevikel, Manisa Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Serkan Saka, Manisa Şehir Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü Barış Karataş, Manisa Şehir Hastanesi Kalite ve Destek Müdürü Birgül Çelebi Yavaş, Manisa Şehir Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serda Kamalı Güner ve Manisa Şehir Hastanesi yönetim ekibimiz katıldı.

Sergi hastane ana giriş lobi alanında 15.03.2021 - 21.03.2021 tarihleri arasında sanatseverlerin huzurunda olacak.

• DSC_0295.JPG
  • DSC_0306.JPG